What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Register Now!

Fix Hale invisible problem

inj3ct0r

Unremarkable
Joined
Apr 1, 2018
Messages
22
Likes
0
#1
Hale is invisible, i tried already the thread of wolf but didnt worked for me.
Help me please.
 

Melectrome

Gibus Lover
Staff member
Joined
Jun 3, 2017
Messages
581
Likes
114
#2
Did you try the !fixhale command in the guide?
Also, "recently" the new saxton hale model was added, so the guide is currently slightly out of date. Just one time, try setting your download filter to "Allow all custom server files" (or type in console cl_downloadfilter all) and join a VSH server. Tell me if that works!
 

inj3ct0r

Unremarkable
Joined
Apr 1, 2018
Messages
22
Likes
0
#3
Did you try the !fixhale command in the guide?
Also, "recently" the new saxton hale model was added, so the guide is currently slightly out of date. Just one time, try setting your download filter to "Allow all custom server files" (or type in console cl_downloadfilter all) and join a VSH server. Tell me if that works!
Did you try the !fixhale command in the guide?
Also, "recently" the new saxton hale model was added, so the guide is currently slightly out of date. Just one time, try setting your download filter to "Allow all custom server files" (or type in console cl_downloadfilter all) and join a VSH server. Tell me if that works!
And cl_downloadfilter all doesnt works. And where should i type !fixhale ?Ty anyways for taking your time!
 
Last edited:

Jiggly

Wicked Nasty
Joined
Mar 18, 2017
Messages
314
Likes
89
#4
Hey there,

Can you please go to TF2 in steam libary and right click for properties;
Then go to tab local files and select "browse local files",
From there browse to [xxx]/Team Fortress 2/tf/download/materials/models/player and delete the files "easter demo", "hwm_saxton_hale" and "saxton_hale".
Also browse to [xxx]/Team Fortress 2/tf/download/models/play and delete "saxton_hale" and "saxton_hale_jungle_inferno" there.

After that just rejoin the server whilest making sure the commands Melectronome provided are active.
 

Melectrome

Gibus Lover
Staff member
Joined
Jun 3, 2017
Messages
581
Likes
114
#5
You type !fixhale in the chat.
 
Joined
Aug 14, 2017
Messages
326
Likes
57
#6
If !fixhale don't works, try typping 'record 0' and 'stop' on console, it will record a demo then stop recording, basically refreshing TF2.
 
Top